29 Kasım 2010 Pazartesi

Hardal soslu tavuk gögsü



Sevgili arkadaslar aranizda hardali seven varsa hiç düsünmeden deneyin derim...
Resimde gördügünüz gibi, istediginiz sunumu yapabilirsiniz.. ya dilimleyerek, ya tüm birakarak..
Yorumlarinizi bekliyorum



Malzemeler :

Tavuk gögsü (kaç kisi yaptiginiza bagli)
1 yemek kasigi hardal
2 yemek kasigi kaymak (Fransada yasayanlar için "crème fraiche")
çok az tereyag
karabiber


Yapilisi :

Tavuk gögüsleri tuzlayip teflon tavada çok az tereyagla arkali önlü pisiriyoruz. Ayri bir tavada 1 yemek kasigi hardali ve kaymagi eriyesiye kadar pisiriyoruz. (1-2 dakika). Pismis olan tavuklarimizi servis edecegiz tabaklara koyuyoruz, üzerine sosu döküyoruz.

Nefis ötesi nefissssssssss

Hiç yorum yok: