بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Sicak ortamda, agiz tadiyla güzel sohbetler için..
29 Kasım 2010 Pazartesi
Hardal soslu tavuk gögsü
Sevgili arkadaslar aranizda hardali seven varsa hiç düsünmeden deneyin derim...
Resimde gördügünüz gibi, istediginiz sunumu yapabilirsiniz.. ya dilimleyerek, ya tüm birakarak..
Yorumlarinizi bekliyorum
Malzemeler :
Tavuk gögsü (kaç kisi yaptiginiza bagli)
1 yemek kasigi hardal
2 yemek kasigi kaymak (Fransada yasayanlar için "crème fraiche")
çok az tereyag
karabiber
Yapilisi :
Tavuk gögüsleri tuzlayip teflon tavada çok az tereyagla arkali önlü pisiriyoruz. Ayri bir tavada 1 yemek kasigi hardali ve kaymagi eriyesiye kadar pisiriyoruz. (1-2 dakika). Pismis olan tavuklarimizi servis edecegiz tabaklara koyuyoruz, üzerine sosu döküyoruz.
Nefis ötesi nefissssssssss
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder